Hurtownia zdrowej żywności Foods by Ann Stop grypa Hurtownia zdrowej żywności Bajkalina
Strona główna
Współpraca
Produkty
AKA
Ania
Asepta
Astra
Bartnik
Bio Food
Biolife
BioOaza
Celiko
Colway
Cykoria
Dary Natury
Dobre konopie
ECO SUN
Eka Medica
Ekoprodukt
Eurohansa
Eurus Kosmetyki Syberyjskie
Farmina
Foods by Ann
Fraspo - torby
Helpa CZARY MAMY
Herbapol Kraków
Incola
Inka
Krukam
Kryniczanka
Madal Bal
Manuka
Me Gusto - Super krówka
Nomak
Oleofarm
Olvita
ORGANIS
Perma-Guard
Pięć Przemian
PolBioEco
Premium Rosa
Primavika
Proness
Purella
Radix-bis
Red-ox (dr Jan Pokrywka)
Sante
Sir Roger
Stewiarnia
Szarłat
Vitally Food
Viands
YUCCA
Zielony Listek
Nowości
Kontakt

Nasz katalog (PDF - 5MB):

Katalog zdrowej żywności

PPUH SOREL Sp. z o.o.
43-225 Wola, ul. Kopalniana 2


tel. 32 449 19 00 do 04


adres e-mail:
zamowienia@hurtownia-sorel.pl


 

 

Informacja
o przetwarzaniu
danych osobowych



Produkty firmy Incola

Incola

Chrupaki naturalne / o smaku pizzy B/GL 60g - Incola

Chrupaki naturalne / o smaku pizzy B/GL 60g
Chrupaki naturalne / o smaku pizzy B/GL 60g

CHRUPAKI O SMAKU PIZZY

Jeśli kochasz pizzę, możesz śmiało wrzucić je do torby i delektować się ich lekkością i ulubionym smakiem o każdej porze dnia.
Składniki:
Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczne tłuszcz, organiczny olej slonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna slonecznikowa) regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny)), płatki ziemniaczane, sól, przyprawy (<2%).




CHRUPAKI NATURALNE

Kruchutkie wafle świetne do pogryzania lub przełożenia dowolną ulubioną masą. Składniki:
Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczne tłuszcz, organiczny olej slonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna slonecznikowa) regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny)), płatki ziemniaczane, sól, przyprawy (<2%).

Jak zamówić?

Kaszka z malinami B/GL 260g - Incola

Kaszka z malinami B/GL 260g



Wspaniałe rozpoczęcie dnia z aksamitną kaszką ryżową za niebiańsko aromatycznymi kawałkami malin.

Składniki:
Mąka ryżowa, platki ryżowe, cukier , skrobia kukurydziana, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny ( palmowy), liofilizowane maliny 1,9 %, sól jodowana, aromat, suszona czarna porzeczka, ekstrakt z papryki, substancja przeciwutleniająca (kwas cytrynowy).

Jak zamówić?

Musli z amarntusem B/GL 300g - Incola

Musli z amarntusem B/GL 300g



Gryczano-owocowy smak połączony z cudownym działaniem amarantusa jako źródła witaminy E.

Składniki:
Płatki gryczane, płatki ryżowe, suszone owoce 20% (rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), suszone banany (banany, olej słonecznikowy, cukier, miód aromat), suszone jabłka (jabłka, substancja przeciwutleniająca (SO2)), cukier, płatki jaglane, syrop ryżowy, amarantus 10%, tłuszcz palmowy, sól jodowana.

Jak zamówić?

Musli z truskawkami i malinami B/GL 280g - Incola

Musli z truskawkami i malinami B/GL 280g



Pyszne i wartościowe śniadanie z wyjątkowo aromatyczną nutą truskawki i maliny.

Składniki:
Płatki jaglane, płatki gryczane, płatki ryżowe, rodzynki (rodzynki, olej slonecznikowy), cukier, liofilizowane owoce 1,5% (truskawki i maliny), maltodekstryna, sól jodowana.

Jak zamówić?

Płatki gryczane BIO B/GL 200g - Incola

Płatki gryczane BIO B/GL 200g



Mocno chrupiące prażone bezglutenowe platki gryczane - pyszne źródło błonnika i witamin.

Składniki:
Płatki gryczane BIO.

Jak zamówić?

Płatki Teff B/GL 400g - Incola

Płatki Teff B/GL 400g



Delikatne płatki teff - pyszne źródło błonnika, żelaza, wapnia, aminokwasów egzogennych. Idealne do potraw o niskim indeksie glikemicznym. Sycący dodatek dla kontrolujących swoją wagę. Doskonałe do bezglutenowych i wegetariańskich wypieków, musli.

Nie zawiera glutenu, orzechów ziemnych. Może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka, orzechów, sezamu, łubinu, SO2.

Jak zamówić?

FUSILLI - makaron bezglutenowy - Incola

FUSILLI - makaron bezglutenowy

Doskonały jako składnik wyszukanych dań w stylu włoskim.
Fantastycznie smakuje przyrządzany z sosami pikantnymi lub słodkimi.

Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.

Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.

Jak zamówić?

RICCIOLI - makaron bezglutenowy - Incola

RICCIOLI - makaron bezglutenowy

Ten typ makaronu pochodzi z regionu Piemontu we Włoszech.
Doskonały do sałatek ,łazanek i różnego rodzaju zapiekanek.

Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.

Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.

Jak zamówić?

ORRECCHIETTE - makaron bezglutenowy - Incola

ORRECCHIETTE - makaron bezglutenowy

Kształtem przypominające małe uszka, czemu zawdzięcza swoją nazwę. Pochodzi z włoskiego rejonu Pulii, gdzie podaje się go jako składnik sycących sałatek.

Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.

Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.

Jak zamówić?

PIPETTE - makaron bezglutenowy - Incola

PIPETTE - makaron bezglutenowy

Można go znaleźć w wielu różnorodnych daniach włoskiego regionu Liguria. Tymi małymi „kolankami” chętnie zajadają się dzieci.

Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.

Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.

Jak zamówić?

PENNE - makaron bezglutenowy - Incola

PENNE - makaron bezglutenowy

Wyśmienity makaron typowy dla kuchni włoskiej, pochodzący z południa Włoch. Podaje się go, np. z owocami morza, pesto lub innym ulubionym sosem.

Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.

Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.

Jak zamówić?

SPAGHETTI ALLA CHITARRA - makaron bezgl. Incola

SPAGHETTI ALLA CHITARRA - makaron bezgl.

Charakterystyczny dla włoskiego regionu Abruzji Produkowany z użyciem narzędzia przypominającego gitarę, przyjął nazwę tego instrumentu. Podawany z sosami.

Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.

Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.

Jak zamówić?

FUSILLI TRICOLORE - makaron bezglutenowy - Incola

FUSILLI TRICOLORE - makaron bezglutenowy

Makaron wzbogacony naturalnymi ekstraktami szpinaku oraz papryki , co podkreśla jego nietuzinkowy smak oraz aromat.

Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.

Składniki:
mąka kukurydziana, skrobi kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.

Jak zamówić?

Mąka z amarantusa B/GL 400g - Incola

Mąka z amarantusa B/GL 400g

Mąka amarantusowa jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Doskonale nadaje się do wypieków z mieszaniną mąki kukurydzianej czy ryżowej.

Składniki: Mąka z amarantusa

Ilość netto: 400 g

Informacja o alergenach: produkt wolny od alergenów pokarmowych

Jak zamówić?

Mąka Teff B/GL 400g - Incola

Mąka Teff B/GL 400g

Mąka teff wpływa na teksturę wyrobów piekarniczych, ich smak i aromat, a także wartości odżywcze. Mąka jest również używa do zagęszczania sosów, zup oraz budyniów.

Składniki: Mąka z milki abisyńskiej

Ilość netto: 400 g

Informacja o alergenach: produkt wolny od alergenów pokarmowych

Jak zamówić?

Mąka Jaglana B/GL 400g - Incola

Mąka Jaglana B/GL 400g

Mąka jaglana jest bogata w minerały, witaminy i błonnik.
Jest to produkt bezglutenowy, niealergizujący.

Składniki: Mąka jaglana

Ilość netto: 400 g

Informacja o alergenach: produkt wolny od alergenów pokarmowych

Jak zamówić?

Mąka Kasztanowa B/GL 400g - Incola

Mąka Kasztanowa B/GL 400g

Mąka kasztanowa jest idealnym składnikiem wypieków oraz potraw gotowanych. Nadaje potrawom ciekawy smak, a także wplywa na teksturę wypieku.

Składniki: Mąka z kasztana jadalnego

Ilość netto: 400 g

Informacja o alergenach: produkt wolny od alergenów pokarmowych

Jak zamówić?

Mąka Kokosowa B/GL 400g - Incola

Mąka Kokosowa B/GL 400g

Mąka kokosowa doskonała do wypieków oraz deserów. Dzięki dużej zawartości błonnika wpływa na strukturę i dobrą wilgotność produktu. Idelana jako komponent produktów z niskim indeksem glikemicznym.

Składniki: Mąka z orzechów kokosowych

Ilość netto: 400 g

Informacja o alergenach: produkt wolny od alergenów pokarmowych

Jak zamówić?

Mąka Ryżowa B/GL 400g - Incola

Mąka Ryżowa B/GL 400g

Mąka ryżowa jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Wstępnie skleikowana, może spełniać role teksturotwórczą w produktach wypiekowych. W tym celu na każde 100 g mąki ryżowej użytej do wypeku należy dodać 10 g mąki skleikowanej.

Składniki: Mąka ryżowa

Ilość netto: 400 g

Informacja o alergenach: produkt wolny od alergenów pokarmowych

Jak zamówić?

Mąka z ciecierzycy B/GL 400g - Incola

Mąka z ciecierzycy B/GL 400g

Mąka z ciecierzycy jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Doskonale zastępuje mąkę pszenną. Produkt bogaty w białko o lekko orzechowym smaku. Doskonały do dań gotowanych, smażonych czy pieczonych.

Składniki: Mąka z ciecierzycy

Ilość netto: 400 g

Informacja o alergenach: produkt wolny od alergenów pokarmowych

Jak zamówić?


do góry



© 2022  SOREL               Wykonanie: Strony internetowe Tychy          Opisy i zdjęcia poszczególnych produktów pochodzą ze stron internetowych ich producentów.