Nasz katalog (PDF - 5MB):
PPUH SOREL Sp. z o.o.
43-225 Wola, ul. Kopalniana 2
tel. 32 449 19 00 do 04
adres e-mail:
zamowienia@hurtownia-sorel.pl
Informacja
o przetwarzaniu
danych osobowych
Produkty firmy Incola
Chrupaki naturalne / o smaku pizzy B/GL 60g - Incola
CHRUPAKI O SMAKU PIZZY
Jeśli kochasz pizzę, możesz śmiało wrzucić je do torby i delektować się ich lekkością i ulubionym smakiem o każdej porze dnia.
Składniki:
Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczne tłuszcz, organiczny olej slonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna slonecznikowa) regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny)), płatki ziemniaczane, sól, przyprawy (<2%).
CHRUPAKI NATURALNE
Kruchutkie wafle świetne do pogryzania lub przełożenia dowolną ulubioną masą.
Składniki:
Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczne tłuszcz, organiczny olej slonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna slonecznikowa) regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny)), płatki ziemniaczane, sól, przyprawy (<2%).
Kaszka z malinami B/GL 260g - Incola
Wspaniałe rozpoczęcie dnia z aksamitną kaszką ryżową za niebiańsko aromatycznymi kawałkami malin.
Składniki:
Mąka ryżowa, platki ryżowe, cukier , skrobia kukurydziana, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny ( palmowy), liofilizowane maliny 1,9 %, sól jodowana, aromat, suszona czarna porzeczka, ekstrakt z papryki, substancja przeciwutleniająca (kwas cytrynowy).
Musli z amarntusem B/GL 300g - Incola
Gryczano-owocowy smak połączony z cudownym działaniem amarantusa jako źródła witaminy E.
Składniki:
Płatki gryczane, płatki ryżowe, suszone owoce 20% (rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), suszone banany (banany, olej słonecznikowy, cukier, miód aromat), suszone jabłka (jabłka, substancja przeciwutleniająca (SO2)), cukier, płatki jaglane, syrop ryżowy, amarantus 10%, tłuszcz palmowy, sól jodowana.
Musli z truskawkami i malinami B/GL 280g - Incola
Pyszne i wartościowe śniadanie z wyjątkowo aromatyczną nutą truskawki i maliny.
Składniki:
Płatki jaglane, płatki gryczane, płatki ryżowe, rodzynki (rodzynki, olej slonecznikowy), cukier, liofilizowane owoce 1,5% (truskawki i maliny), maltodekstryna, sól jodowana.
Płatki gryczane BIO B/GL 200g - Incola
Mocno chrupiące prażone bezglutenowe platki gryczane - pyszne źródło błonnika i witamin.
Składniki:
Płatki gryczane BIO.
Płatki Teff B/GL 400g - Incola
Delikatne płatki teff - pyszne źródło błonnika, żelaza, wapnia, aminokwasów egzogennych. Idealne do potraw o niskim indeksie glikemicznym. Sycący dodatek dla kontrolujących swoją wagę. Doskonałe do bezglutenowych i wegetariańskich wypieków, musli.
Nie zawiera glutenu, orzechów ziemnych. Może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka, orzechów, sezamu, łubinu, SO2.
FUSILLI - makaron bezglutenowy - Incola
Doskonały jako składnik wyszukanych dań w stylu włoskim.
Fantastycznie smakuje przyrządzany z sosami pikantnymi lub słodkimi.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
RICCIOLI - makaron bezglutenowy - Incola
Ten typ makaronu pochodzi z regionu Piemontu we Włoszech.
Doskonały do sałatek ,łazanek i różnego rodzaju zapiekanek.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
ORRECCHIETTE - makaron bezglutenowy - Incola
Kształtem przypominające małe uszka, czemu zawdzięcza swoją nazwę. Pochodzi z włoskiego rejonu Pulii, gdzie podaje się go jako składnik sycących sałatek.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
PIPETTE - makaron bezglutenowy - Incola
Można go znaleźć w wielu różnorodnych daniach włoskiego regionu Liguria. Tymi małymi „kolankami” chętnie zajadają się dzieci.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
PENNE - makaron bezglutenowy - Incola
Wyśmienity makaron typowy dla kuchni włoskiej, pochodzący z południa Włoch. Podaje się go, np. z owocami morza, pesto lub innym ulubionym sosem.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
SPAGHETTI ALLA CHITARRA - makaron bezgl. Incola
Charakterystyczny dla włoskiego regionu Abruzji Produkowany z użyciem narzędzia przypominającego gitarę, przyjął nazwę tego instrumentu. Podawany z sosami.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
FUSILLI TRICOLORE - makaron bezglutenowy - Incola
Makaron wzbogacony naturalnymi ekstraktami szpinaku oraz papryki , co podkreśla jego nietuzinkowy smak oraz aromat.
Sposób użycia:
Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości.
Składniki:
mąka kukurydziana, skrobi kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza.
Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan.
Nie zawiera glutenu, jaj, soji, mleka.
Mąka z amarantusa B/GL 400g - Incola
Mąka amarantusowa jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Doskonale nadaje się do wypieków z mieszaniną mąki kukurydzianej czy ryżowej.
Składniki: Mąka z amarantusa
Ilość netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
Mąka Teff B/GL 400g - Incola
Mąka teff wpływa na teksturę wyrobów piekarniczych, ich smak i aromat, a także wartości odżywcze. Mąka jest również używa do zagęszczania sosów, zup oraz budyniów.
Składniki: Mąka z milki abisyńskiej
Ilość netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
Mąka Jaglana B/GL 400g - Incola
Mąka jaglana jest bogata w minerały, witaminy i błonnik.
Jest to produkt bezglutenowy, niealergizujący.
Składniki: Mąka jaglana
Ilość netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
Mąka Kasztanowa B/GL 400g - Incola
Mąka kasztanowa jest idealnym składnikiem wypieków oraz potraw gotowanych. Nadaje potrawom ciekawy smak, a także wplywa na teksturę wypieku.
Składniki: Mąka z kasztana jadalnego
Ilość netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
Mąka Kokosowa B/GL 400g - Incola
Mąka kokosowa doskonała do wypieków oraz deserów. Dzięki dużej zawartości błonnika wpływa na strukturę i dobrą wilgotność produktu. Idelana jako komponent produktów z niskim indeksem glikemicznym.
Składniki: Mąka z orzechów kokosowych
Ilość netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
Mąka Ryżowa B/GL 400g - Incola
Mąka ryżowa jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Wstępnie skleikowana, może spełniać role teksturotwórczą w produktach wypiekowych. W tym celu na każde 100 g mąki ryżowej użytej do wypeku należy dodać 10 g mąki skleikowanej.
Składniki: Mąka ryżowa
Ilość netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych
Mąka z ciecierzycy B/GL 400g - Incola
Mąka z ciecierzycy jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Doskonale zastępuje mąkę pszenną. Produkt bogaty w białko o lekko orzechowym smaku. Doskonały do dań gotowanych, smażonych czy pieczonych.
Składniki: Mąka z ciecierzycy
Ilość netto: 400 g
Informacja o alergenach:
produkt wolny od alergenów pokarmowych